Тесты укр мова зно 2011 скачать

Тесты укр мова зно 2011.
Дізнайтесь наскільки Ви готові до ЗНО з української мови та літератури . Пройдіть безкоштовний онлайн-тест складений за пробним тестуванням ЗНО-2011 з української мови та літератури та дізнайтесь скільки балів отримали би Ви. Як влаштований тест. Даний тест складається з 61 завдання пробного тестування ЗНО 2011 з української мови та літератури . Завдання відкриваються у порядку зростання їх номеру. При натисканні кнопки "пропустити завдання" Ви переходите до наступного за номером завдання. Після того як пройдено усі 61 завдання (їх дозволяється і пропускати), знову розпочинається показ пропущених раніше завдань.

Тест закінчується, коли: дано відповіді на всі завдання; вичерпано час тестування; Ви натиснули кнопку "завершити тест".

Як нараховуються бали. За кожну вірну відповідь у завданнях №1-23 та №29-56 (тести), нараховується 1 бал. За кожну вірно вказану логічну пару у завданнях №24-28 та №57-60 (встановити відповідність), нараховується 1 балл. За твір у завданні №61 бали нараховуються за кількість написаних слів. За твір до 100 слів бали не нараховуються. Максимальна кількість балів (24 бали) буде нараховано за твір довжиною 200-210 слів. За твори меншої або більшої довжини бал знижується.

За результатами тестування можливо набрати від 0 до 111 балів.

Потім, набрані під час тестування бали перераховуються в 200-бальну шкалу ЗНО у відповідності з таблицею перерахунку тестових балів для першої сесії ЗНО 2010 з української мови та літератури. Як відповідати на питання. Для тестових питань (завдання №№1-23 та №29-56) оберіть вірний на Ваш погляд варіант відповіді і натисніть кнопку "підтвердити відповідь" . В завданнях, де виконується аналіз тексту, для перегляду тексту натисніть на лінк "перегляд тексту". Для питань на встановлення відповідності (завдання №24-28 та №57-60) для кожного пункту оберіть відповідну на ваш погляд літеру і натисніть кнопку "підтвердити відповідь" . У завданні, де потрібно написати твір (№ 61) - введіть у поле текст Вашого твору. Підрахунок введених слів виконується автоматично.

Потім натисніть кнопку "підтвердити відповідь" . Якщо знайшли помилку в тесті повідомте, будь-ласка про неї!



  • Тесты укр мова зно 2011

  • Тесты укр мова зно 2011
  • Пользователи выбирают:
    >